Natuur voorop

Midden in een zalig stukje natuur vind je ons! Je kan het simpelweg rustig houden en ter plaatse genieten van de stilte in onze heerlijke tuin met zwemvijver. Met het rustgevende uitzicht op de groene omgeving word je op slag helemaal zen en ontspannen..

Heb je het liever actief, ga dan op pad om te wandelen of te fietsen: het Drongengoed en Maldegemveld liggen op een boogscheut. Je kan onmiddellijk starten op de routes. Wij tonen je graag waar je de mooiste plekjes vindt. En waar je gegarandeerd reeën of damherten kan spotten! Ook vogelspotters kunnen hun hartje ophalen, zowel in de tuin als in de bosrijke omgeving.

Nog vele andere, verrassende stukjes natuur liggen klaar om ontdekt te worden: het Keigatbos in Ursel, het Leen in Eeklo, de Meetjeslandse kreken, het Brugse Ommeland met Bulskampveld, de Leiestreek, het Zwin en de kuststreek, zowel de moeite aan Vlaamse als aan Nederlandse kant.

www.natuurenbos.be/drongengoed
www.natuurpunt.be/natuurgebied/maldegemveld
www.zwin.be

Portie cultuur 

Helemaal uitgerust en opgeladen? Breng dan een bezoek aan onze mooie historische steden. 
Gent en Brugge liggen vlakbij. Ook Knokke en Sluis (NL) zijn meer dan een bezoek waard (allemaal op zo’n 25km). Actievelingen kunnen er voor kiezen om een stadsbezoek te combineren met een heerlijke fietstocht daarheen. Een aanrader!

Ook Antwerpen en Brussel liggen binnen bereik (75 km). Wie wil, kan gebruik maken van het openbaar vervoer: vanuit Aalter-station sta je op respectievelijk 1u25 en 1u midden in het centrum van de stad.

www.visit.gent.be ; www.visit.brugge.be
www.visit.antwerpen.be; www.visit.brussels

Fietsverhuur

Wie zelf fietsen meebrengt, kan deze bij ons stallen en opladen. Wil je ter plaatse nog een (electrische) fiets huren, dan kunnen wij je doorverwijzen naar www.bcarent.be in Maldegem. Wij maken graag een reservatie voor jou, indien je dat wenst.
Wie graag VTT’s wil huren, kan dat doen bij www.dekijkuit.be in Beernem (15km), een mooie uitvalsbasis voor een VTT-parcours.

Restaurants in de buurt

Een leuk adresje om buitenshuis te eten, hoef je echt niet ver te zoeken.  Op wandelafstand vind je 4 gezellige restaurants (www.elckerlijc.be op 100 m; www.tmoorken.be op 700 m; www.brigandje.be op 1.7 km; www.restaurantluzt.be op 3.5 km). Reserveren is aangeraden.

 

Hoe wij onze gasten graag verwennen

Het is onze missie om voor onze gasten een warme, huiselijke sfeer te creëren, waardoor er voor hen meer tijd over blijft om te ontspannen en te genieten.